+44 (0) 1527 -65858

Master Magnets on Uk: n nro 1

Magneettisten erotuslaitteiden valmistaja, joka on tunnettu monista tuotteista ja palveluista.

Vuonna 2003 Master Magnets hankki integroidut kierrätysjärjestelmät ja hankki vuonna 2005 Metal Detectionin. Yritysostojen tuloksena Master Magnetit tehostivat palveluitaan, tuotevalikoimaansa ja valmiuksiaan kattamaan täyden valikoiman erottelu-, koon pienennys-, syöttö- ja metalli-ilmaisulaitteita.

Meillä on eri puolilla maailmaa toimivia agentteja, joiden avulla Master Magnetit voivat tarjota teollisia magneettisia ratkaisuja maailmanmarkkinoille, ja palveluidemme tiedetään olevan joitakin maailman parhaista. Master Magnetit pyrkivät tarjoamaan hyödyllisiä palveluja koko myyntiprosessin ajan, jotta voimme tarjota korkealuokkaisia ​​palveluita, jotka voivat sisältää sivustojen arviointeja ja tuotenäytteiden testausta. asiakastyytyväisyyden taso.

Tulevaisuus näyttää valoisalta Master Magnetsille, kun jatkamme kauppaa ja kasvamme maailmanlaajuisesti. Suunnittelu- ja insinööriosastoillamme on nyt tietoa ja asiantuntemusta, jotta voimme ratkaista kaikki meille ympäri maailmaa esitetyt sovellukset.

Historia

Magneettia liikkeellä. 1978 perustettiin uusi yritys, jonka nimi oli Master Magnets. Sen on perustanut Geoff Worley, jolla oli viisitoista vuotta kokemusta magneettiteollisuudesta ja joka oli erikoistunut magneettiseen erotteluun ja sen johdannaisiin. Geoffin liittyminen myyntijohtajaksi oli Cliff Walker; jo kokenut ihminen, jolla on magneettimyynti yli kolmenkymmenen vuoden ajan ja maailmanlaajuisesti.

1990-luvulla yhtiö asetti uusia raskaita käämityslaitteita suurempien ja raskaampien kelojen tuottamiseksi sähkömagneettiselle tuotevalikoimalle ja uudelle erittäin lujaa magnetointiaineelle, joka painoi 14 tonnia ja tarjoaa ylivoimaisia ​​magnetointilaitteita. Tänä aikana perustettiin myös testilaboratorio asiakkaiden näytteiden testaamiseksi, jolloin yritys pystyi toimittamaan oikeanlaisen erottimen minkä tahansa sovelluksen osalta.

1990-luvun loppupuolella myös Cliff Walkerin eläkkeelle siirtyminen, joka oli suorittanut 40 vuotta magneettikaupassa ja nauttinut monien merentakaisten agenttien nimittämisestä, joista monet jäävät meille tänään. Asiantuntijat antoivat meille mahdollisuuden päästä suurempiin maailmanlaajuisiin markkinoihin, joiden edustajat raportoivat Australiasta, Yhdysvalloista ja Aasiasta.

Olemme nyt perustumassa Redditchiin Worcestershiressä, joka on hyvin lähellä strategisia moottoritieyhteyksiä ja jota lähellä sijaitseva Birminghamin kansainvälinen lentokenttä palvelee. Kun olet siirtynyt räätälöityyn sivustoon, Redditchin tehdas on tarjonnut Master Magnetsille lisääntyneen tehtaan tilaa, jossa on 30 tonnia kranuuria ja helpompi kuljettaa tavaroita.

Master Magnets Company 2003, kun siirryimme Redditchiin, ostimme IRS: n (Integrated Recycling Systems), joka tarjosi yritykselle enemmän voimaa kierrätysteollisuudessa täydentääkseen nykyistä tuotevalikoimaa. Vuonna 2005 Master Magnets osti myös Metal Detection -tuotteen, joka on vakiintunut sähköisen metallinilmaisimen liiketoimintaan yli 40 vuoden ajan. Tämä uusin hankinta antaa emoyhtiölle Master Magnetsille kaiken kattavan aseman magneettisen erottelun ja uuttamisen alalla, kaikki kierrätyksen näkökohdat ja metallin tunnistusohjelmien kattavuuden.

Tulevaisuus näyttää valoisalta Master Magnetsille, kun jatkamme kauppaa maailmanlaajuisesti. Suunnittelu- ja insinööriosastoillamme on tietoa ja asiantuntemusta, jotta voimme ratkaista kaikki meille kaikkialla maailmassa esitetyt sovellukset.